Preciznost i perfekcija KRUPS espresso aparata, za pripremu kafe koja je klasa za sebe

KRUPS vas poziva da se pridružite snažnom čulnom iskustvu zahvaljujući znanju naših stručnjaka i strasti prilikom pripremanja kafe. Svim našim aparatima posvećena je posebna pažnja kako bi vam pomogli izvući najviše iz svakog zrna kafe.

Puni ukus i aroma

Uživajte u kafi punog okusa, savršene temperature. Hidraulička snaga KRUPS aparata osigurava kvalitetno sabijanje i optimalnu temperaturu prilikom pripreme kafe.

"3 postavke finoće mljevenja za odabir ukusa kafe."

Brzi rast temperature omogućava vruću kafu od prve šoljice, zahvaljujući KRUPS Compact ThermoBlock sistemu. Skraćeni sistem distributera vode spriječava gubitak optimalne temperature.

Dodatno, mlin za kafu s metalnim konusnim zupcima omogućava 3 postavke finoće mljevenja, pružajući vam odabir ukusa kafe kroz finoću mljevenja, svaki puta iznova. Korišteni materijali garantiraju robusnost mlina i njegovu učinkovitost tokom vremena.

Naposljetku, KRUPS Tamping sistem kojeg su razvili naši stručnjaci iskazuje prednost svojim ekskluzivnim hidrauličkim sistemom koji daje veću silu sabijanja za optimalnu ekstrakciju ukusa. Automatski sistem čišćenja, koji se pokreće nakon svake pripremljene kafe, pomaže osiguranju dugog životnog vijeka aparata, manje učestalo održavanje i bolju higijenu.

Sva ova KRUPS tehnologija pruža učinkovitost daleko nadmoćniju od uobičajenih mehaničkih sistema.

Kompaktan i stilski dizajniran

Elegancija i kompaktnost KRUPS espresso aparata savršeno pristaju svakoj kuhinji.

"Izvanredan aparat vrhunske završne obrade."

KRUPS nudi najkompaktnije modele na tržištu, studioznog dizajna i veličine koja je istovjetna listu papira formata A4. Kompaktan dizajn KRUPS aparata štedi prostor na radnoj površini s dodatkom izvanrednog aparata vrhunske završne obrade.

Pouzdani i proizvedeni u Francuskoj

Kako bi garantirali besprijekornu kvalitetu, KRUPS aparati su testirani i provjereni u svakoj fazi proizvodnje.

"Ocjena pouzdanosti je među najvišima na tržištu"

Svi KRUPS espresso aparati s mlinom za kafu proizvedeni su u Francuskoj u našoj tvornici Mayenne. Tu se proizvode stotine tisuća aparata svake godine, namijenjenih cijelom svijetu.

To mjesto predstavlja centar izvrsnosti i znanja u kojem se naši proizvodi testiraju u svakoj fazi proizvodnog procesa. Svi tehnički dijelovi su pojedinačno provjereni (mlin, displej, posuda za otkapavanje, itd.), nakon čega se gotovi aparati podvrgavaju brojnim testiranjima (upravljanje, nepropuštanje vode, itd.).

KRUPS espresso aparati s mlinom objedinjuju stručno znanje naših timova, od početnog dizajna do proizvodnje aparata. Sve te sposobnosti doprinose ocjeni pouzdanosti, među najvišima na tržištu. Ti su aparati prepoznati po svojoj kvaliteti. Imaju “Platinum Contract” certifikat, koji garantira najbolje rezultate kada se radi o testovima učinkovitosti, pouzdanosti i kvaliteti u poređenju sa uobičajenom kvalitetom. Zadovoljavanje zahtjeva naših kupaca i osiguranje njihovog potpunog zadovoljstva glavni je prioritet KRUPS aparata.

Jednostavna upotreba i jednostavno čišćenje

Intuitivna kontrola i LCD displej* pomažu vam pri kreiranju vaših napitaka i održavanju aparata.

"Ograničeno i izuzetno jednostavno održavanje."

KRUPS espresso aparati s mlinom za kafu su automatizirani i vrlo jednostavni za upotrebu. Njihovi displeji i dodirni displeji naročito olakšavaju upotrebu svojim intuitivnim radom. Samo slijedite upute kako bi dobili najbolji ristretto, espresso, produženu kafu, cappuccino i još mnogo toga. Ljubitelji kafe savršeno precizno mogu odabrati finoću mljevenja i dužine kafe. Omiljeni napici mogu se personalizirati pomoću "Favorites" izbornika dostupnih na pojedinim modelima. Za ljubitelje cappuccina KRUPS je razvio posebnu tehnologiju u formi espresso aparata s mlinom za kafu i funkcijom cappuccino s jednim dodirom na tipku (One Touch Cappuccino), koja nudi automatsko čišćenje mlaznica za paru na pojedinim modelima.

Osim toga, održavanje je ograničeno i izuzetno jednostavno s hidrauličkim sistemom koji omogućava redovno čišćenje sistema za pripremu kafe i automatskih programa ispiranja, čišćenja i uklanjanja kamenca kako bi se osigurala maksimalna jednostavnost upotrebe. Nikada nećete morati rastavljati unutrašnjost aparata, za razliku od nekih konkurentskih sistema.

Ukratko, ergonomija i higijena espresso aparata s mlinom za kafu garantira optimalan doživljaj kafe.

*ovisno o modelu