ESPRESSO APARATI

Ljepota je u detaljima

Priprema kafe je uobičajena i rasprostranjena, te postoji na hiljade različitih načina da je pripremite. Uz Krups asortiman espresso aparata, konačno ćete biti u mogućnosti da napravite kafu baš po vašem ukusu.

NAŠI PROIZVODI

TRADICIONALNI ESPRESSO APARATI

Sada možete da pripremite espresso profesionalnog kvaliteta kod kuće uz Krups Virtuoso tradicionalni aparat za espresso kafu. Uz stiliziranu završnicu u crnoj i srebrnoj boji i kompaktan dizajn, Virtuoso aparat predstavlja moćan skup komponenti izuzetnih performansi koje osiguravaju rezultate pripreme kafe bez premca, svaki put.

APARATI OD ZRNA DO ŠOLJICE KAFE

Krups aparati OD ZRNA DO ŠOLJICE KAFE omogućavaju vam da uživate u punom ukusu savršeno balansirane kafe, espressa i cappuccina. Otkrijte zadovoljstvo napitaka napravljenih od svježe mljevene kafe u kompaktnom aparatu elegantnog dizajna koji se uklapa u svaku kuhinju.

KRUPS DOLCE GUSTO APARATI ZA KAFU S KAPSULAMA

Crna kafa nije jedini napitak koji potrošači vole. Zbog toga ni Nescafé Dolce Black nije jedina omiljena vrsta kafe. Nescafé Dolce Gusto aparati za kafu s kapsulama donose u vaš dom i ukusan, pjenast cappuccino i baršunasti latte.